ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

O.K.! Anytime Markets Α.Ε.
Αφροδίτης 106,
167 77 Ελληνικό, Αττική
Τηλ:+30 210 9810090
FAX:+30 210 9810198
email :
info@okmarkets.gr


Ό,τι θέλεις , όταν το θέλεις...

Γιατί Franchise με την ΟΚ Α.Ε.


Γιατί θέλω να πουλάω πραγματικά φθηνά

Το να πουλάει ένα κατάστημα τροφίμων ή ένα κατάστημα ευκολίας, όπως είναι τα καταστήματα ΟΚ, σε τιμές ίδιες, ή ελαφρώς φθηνότερες από αυτές που πουλάει το κατάστημα ψιλικών της γειτονιάς, δεν του προσδίδει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι σε αυτά. Από την μέρα που άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα, μέλημά μας ήταν και είναι να μπορούμε να συγκριθούμε σε τιμές αντίστοιχες με αυτές των super market κάτι που το έχουμε καταφέρει! Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας θα σας πείσει!


Γιατί θέλω όλα μου τα προϊόντα να έρχονται σε μία παράδοση στη πόρτα μου

Ένα κατάστημα ΟΚ! πουλάει προϊόντα από 350 προμηθευτές. Φανταστείτε ένα κατάστημα να παραλαμβάνει εμπορεύματα από αυτό τον αριθμό προμηθευτών!!! Το Φορτηγό της ΟΚ παραδίδει στην πόρτα του καταστήματος, πάντα πρωινές ώρες, όλη την γκάμα των προϊόντων, προϊόντα που έχει παραγγείλει το κατάστημα ΟΚ μόλις την προηγούμενη μέρα!Επειδή δεν μπορώ να αγοράζω σε κιβώτια... δεν τα χρειάζομαι άλλωστε, άσε που δεν θέλω να έχω και αποθήκη.

Η διακίνηση σε τεμάχια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη λειτουργίας ενός μικρού καταστήματος η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την μη ύπαρξη αποθήκης, την μείωση των καταστροφών, καθώς και την μείωση του αποθηκευμένου stock που υπάρχει στο κατάστημα. Η ρευστότητα ενός καταστήματος είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της λειτουργίας του και δεν πρέπει να βρίσκεται σε κιβώτια στην αποθήκη του. Τα καταστήματα ΟΚ δεν διαθέτουν αποθήκη άνω των 20τμ, και αυτή κυρίως για να εκμεταλλεύονται τυχόν ανατιμήσεις και προσφορές.Γιατί θέλω το κατάστημά μου να έχει όλες τις προσφορές που έχουν και τα μεγάλα super market.

Τα καταστήματά μας έχουν σε 12μηνη βάση όλες τις προσφορές που έχουν όλες οι μεγάλες αλυσίδες του κλάδου, είτε σε πακέτα προσφορών είτε σε ειδικές συσκευασίες είτε σε εκπτώσεις είτε σε δώρα για τον καταναλωτή ή το κατάστημα!Γιατί θέλω να έχω έχω πάντα όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν και κυρίως γρήγορα γιατί αυτά μου ζητάνε οι πελάτες μου!


Μέσα σε ένα χρόνο το 25% των προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά αποσύρονται ή αντικαθίστανται με άλλα. Ένα κατάστημα πρέπει να έχει την ικανότητα να προχωράει σε αυτές τις αλλαγές και το σημαντικότερο, γρήγορα!
Η ύπαρξη ενός ταχυκίνητου κωδικολογίου είναι από τα σημαντικότερα θέματα στην δουλειά μας, μια και η απαξίωση των προϊόντων μας φέρνει σταδιακά και απαξίωση στο κατάστημά μας.Γιατί δεν μπορώ να εργάζομαι μόνο εγώ και η οικογένειά μου όλη τη μέρα, κάθε μέρα, πρέπει και να ξεκουράζομαι.


Το όλο project των ΟΚ στήθηκε από την αρχή με το σκεπτικό ότι θα εργάζονται μέσα σε αυτό 2 άτομα πλήρους απασχόλησης και το κατάστημα θα εξακολουθεί να είναι κερδοφόρο ακόμα και με αυτά. Έτσι, ενώ η παρουσία του ιδιοκτήτη μέσα σε αυτό είναι απαραίτητη (όπως και σε κάθε δουλειά άλλωστε) αυτή η παρουσία όμως είναι απαραίτητη μόνο στη βάρδιά του και όπου αλλού αυτός κρίνει απαραίτητο.