skip to Main Content
Μπακαλιάρος στη λαδόκολλα

Αρωματικός μπακαλιάρος στη λαδόκολλα. Ένας νόστιμος, εναλλακτικός τρόπος να μαγειρέψετε το ψάρι σας.

Υλικά:

4 φιλέτα μπακαλιάρου η άλλο λευκό ψάρι

2 κολοκύθια

1 καρότο

2 κουτ. σούπας μαϊντανό

2 κουτ σούπας άνηθο

2 κουτ σούπας δυόσμο

1 πορτοκάλι

4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε είτε σε λωρίδες είτε στρογγυλά .

Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά. Κόβουμε 4 φύλλα λαδόκολλας στο μέγεθος που μπορεί το κάθε φύλλο να καλύψει το κάθε φιλέτο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200. Χωρίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά  σε 4 ποσότητες .

Παίρνουμε την μια λαδόκολλα στρώνουμε από κάτω τα λαχανικά ,τα μυρωδικά, αλάτι πιπέρι, από πάνω το ένα φιλέτο και ρίχνουμε λίγο χυμό πορτοκάλι και ελαιόλαδο ,αλάτι πιπέρι. Ομοίως και τα άλλα 3 φιλέτα.

Κλείνουμε σαν φάκελο την λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Back To Top