skip to Main Content
OK! Markets

Τα καταστήματα ΟK! αποτελούν μια  μορφή MINI SUPER MARKET, εμβαδού 80 έως 120 τ.μ. Tο μείγμα των προϊόντων που διαθέτουν αποτελείται γαλακτοκομικά, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά,  και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καπνικά προϊόντα, όλα στη λογική του συσκευασμένου αγαθού κατανάλωσης. Το προϊοντικό μείγμα είναι έτσι δομημένο και περιλαμβάνει ακόμα και  προϊόντα πιο premium  ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή! Ακόμη, υπάρχει και η βασική  γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Σήμερα τα καταστήματα ΟK! αποτελούν το μόνο πρεσβευτή στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 πμ. έως τις 23.00 μμ.

OK Grocery

Τα OK Grocery, super market & deli αποτελούν μια πρόταση που συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου όπως το οικείο περιβάλλον, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποικιλία και τη φρεσκάδα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές.

Συγκεκριμένα μέσα από μια διευρυμένη ποικιλία από είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά, κάβα και καπνικά προϊόντα, στόχος είναι η απόλαυση των καθημερινών αγορών, σε έναν χώρο με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές αγορές στις καλύτερες τιμές, καλύπτοντας κάθε ανάγκη τους μέσα από τη μεγάλη γκάμα των deli προϊόντων.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό

Η ανάπτυξη των ευνοϊκών και αμοιβαίως επωφελών σχέσεων τόσο με τους πελάτες μας, όσο και με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας

Ο σεβασμός για το περιβάλλον

Η Ιστορία μας

Η εταιρεία Ο.Κ! Anytime Markets Α.Ε. ξεκίνησε επίσημα την δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004.

Συνολικά η εταιρία μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 600 άτομα και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με την μέθοδο του Franchising.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Αφροδίτης 106 στο Ελληνικό σε ιδιόκτητα γραφεία. H εξυπηρέτηση του Δικτύου της εταιρείας πραγματοποιείται από ένα υπερσύγχρονο κτήριο, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Το κέντρο διανομής λειτουργεί σε μια έκταση/επιφάνεια 14,5 στρεμμάτων, στην οποία εδρεύει ένας στεγασμένος χώρος 5000 τμ χωρισμένος σε τομείς για ξηρό φορτίο και είδη μαναβικής, ένας ψυκτικός θάλαμος 400τμ., με δυναμική να φιλοξενηθούν περισσότερες από 5.000 παλέτες προϊόντων.

Η Ποιότητα

Οι 95 εργαζόμενοι εξυπηρετούν άμεσα και στο έπακρο όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, διακινώντας τους 4.300 προϊοντικούς κωδικούς που υπάρχουν προς διάθεση, από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές, με τις καθημερινές παραγγελίες να αγγίζουν τις 11.000.

Με Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων

Στην ΟΚ! Anytime Markets εφαρμόζουμε Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, πιστοποιημένο με βάση τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων  Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO: 22000: 2005 και EN ISO 9001:2015. Το πρότυπο ISO 9001 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Το πρότυπο ISO 22000 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων μιας επιχείρησης και εστιάζει στην αμοιβαία επικοινωνία μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Οι Αξίες της Εταιρείας μας

Η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το βασικό άξονα μας. Οι άνθρωποι μας, οι συνεργάτες  μας και οι πελάτες μας, βρίσκονται στο επίκεντρο για εμάς. Γι’ αυτό και η συνεχής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εταιρίας μας, είναι κάτι στο οποίο η εταιρία δεν σταματά να επενδύει.

Η ανάπτυξη των ευνοϊκών και αμοιβαίως επωφελών σχέσεων τόσο με τους πελάτες μας, όσο και με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Εκτός από την εξασφάλιση της κερδοφόρας ανάπτυξης του οργανισμού μας, στόχος μας είναι να διασφαλίζεται και η συνεχής κερδοφορία των συνεργατών μας.

Ο σεβασμός για το περιβάλλον είναι εξίσου σημαντικό για εμάς. Με την ίδια στάση ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινωνικό σύνολο αντιμετωπίζουμε και το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία αντικατέστησε τις πλαστικές σακούλες με άλλες κατασκευασμένες από υλικά φιλικότερα προς το περιβάλλον καθώς επίσης και από σακούλες επαναλαμβανόμενης χρήσης.

Back To Top
OK! Markets