skip to Main Content
Μπριζόλες μοσχαρίσιες μαριναρισμένες σε μπύρα και καφέ

Προσεγγίζουμε το rib eye, το πιο ποιοτικό μέρος του βοδινού, με ένα πρωτότυπο τρόπο, εμπνευσμένο από τη Δύση !

Υλικά

4 Rib Eye
12 ούγιες μαύρη μπύρα
¼ Worchester sauce
1 κ.σ. tabasco
3 κ.σ. espresso
1 κ.σ. τσίλι
1 κ.γ. κύμινο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Από τη προηγούμενη νύχτα (για 12 ώρες περίπου) μαρινάρουμε τις μπριζόλες με μπύρα, τη σως Worchester και το Tabasco και τις βάζουμε στο ψυγείο.
  • Την επόμενη μέρα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.
  • Αφαιρούμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα.
  • Ρίχνουμε το μίγμα του μπολ στις μπριζόλες και τα αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο.
  • Ψήνουμε στο γκριλ.
  • Το ψήνουμε σύμφωνα με το πώς επιθυμούμε την μπριζόλα μας.
  • Σερβίρουμε με πατάτα ψητή ή πουρέ.
Back To Top