
Προσεγγίζουμε το rib eye, το πιο ποιοτικό μέρος του βοδινού, με ένα πρωτότυπο τρόπο, εμπνευσμένο από τη Δύση !
Υλικά
4 Rib Eye
12 ούγιες μαύρη μπύρα
¼ Worchester sauce
1 κ.σ. tabasco
3 κ.σ. espresso
1 κ.σ. τσίλι
1 κ.γ. κύμινο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Από τη προηγούμενη νύχτα (για 12 ώρες περίπου) μαρινάρουμε τις μπριζόλες με μπύρα, τη σως Worchester και το Tabasco και τις βάζουμε στο ψυγείο.
- Την επόμενη μέρα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.
- Αφαιρούμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα.
- Ρίχνουμε το μίγμα του μπολ στις μπριζόλες και τα αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο.
- Ψήνουμε στο γκριλ.
- Το ψήνουμε σύμφωνα με το πώς επιθυμούμε την μπριζόλα μας.
- Σερβίρουμε με πατάτα ψητή ή πουρέ.