Υλικά για μια ατομική σαλάτα
Μισό μπολ πράσινα φυλλώδη λαχανικά (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι κ.α.)
1 ντομάτα ψιλοκομμένη, χωρίς τα σπόρια
1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές φέτα λιωμένη (με το πιρούνι)
Ελαιόλαδο
Αλάτι προαιρετικά αν η φέτα δεν είναι πολύ αλμυρή
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αποθηκεύουμε τη σαλάτα σε σκεύος με αεροστεγές κούμπωμα. Τη συντηρούμε στο ψυγείο μέχρι να την καταναλώσουμε.