Νόστιμος συνδυασμός κοτόπουλου με ζυμαρικά
500 γρ. πέννες
150γρ ντομάτακια αποφλοιωμένα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές σούπας μαϊντανό (προαιρετικά)
Αλάτι & πιπέρι
Κεφαλοτύρι τριμμένο για τις πέννες
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό .
Σε αντικολλητικό, βαθύ τηγάνι σοτάρετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα.
Στη συνέχεια βάζετε τα μπουτάκια και τα αφήνετε να πάρουν χρώμα σε όλες τις πλευρές.
Βάζετε αλάτι πιπέρι .
Ρίχνετε τα ντοματάκια με μισό ποτήρι νερό στο τηγάνι και το αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, το ρίχνετε στην κατσαρόλα με τις πέννες, τις οποίες έχετε σουρώσει.
Ανακατεύετε και πασπαλίζετε με μαϊντανό.