skip to Main Content
Προϊόντα γυναικείας φροντίδας, ποιες επιλογές έχετε

Η γυναικεία υγιεινή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μιας γυναίκας. Η συστηματική περιποίηση και ο σχολαστικός καθαρισμός βοηθούν σημαντικά στην διατήρηση μιας καλής γυναικολογικής υγείας. Η σωστή φροντίδα σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή προϊόντων, μπορούν να σας προσφέρουν αποτελεσματικότητα και προστασία και παράλληλα να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Σερβιετάκια για κάθε στιγμή της ημέρας

Μπορείτε να χρησιμοποιείται σερβιετάκια καθημερινά, για να νιώθετε ασφάλεια και προστασία από τις τυχόν κολπικές εκκρίσεις. Διαλέξτε ένα σερβιετάκι που προσαρμόζεται στο εσώρουχο και σας παρέχει μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης όλη την ημέρα.

Επιλέξτε τη σερβιέτα που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Η επιλογή της κατάλληλης σερβιέτας μπορεί να λύσει πολλούς από τους προβληματισμούς σας κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μήπως η σερβιέτα δεν εφαρμόζει όπως θέλετε πάνω σας; Αγχώνεστε για τυχόν διαρροές ή οσμές; Χρειάζεστε μεγαλύτερη προστασία τη νύχτα; Με το κατάλληλο προϊόν δεν θα χρειάζεται πια να προβληματίζεστε. Αν διαλέξετε την κατάλληλη σερβιέτα για τον σωματότυπό και τη ροή σας, μπορείτε να αυξήσετε την κάλυψη μπροστά και πίσω και να μειώσετε τις διαρροές. Οι επιλογές είναι πολλές, τόσο στο μάκρος όσο και στο πάχος της σερβιέτας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές κατά τη διάρκεια της ζωής σας, αφού αλλάζει η ροή.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και βιώνει την περίοδό της με διαφορετικό τρόπο, αλλά για όλες υπάρχει η ιδανική σερβιέτα που τις προστατεύει διακριτικά και τις κάνει να νιώθουν ασφαλείς.

Ταμπόν. Τι να προσέχετε;

Το ταμπόν έχει δώσει λύση σε πολλές γυναίκες, καθώς τους επιτρέπει να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες τις μέρες τις περιόδου, ακόμη και να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα. Η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής αρκεί να τηρούνται οι οδηγίες σωστής χρήσης και οι βασικοί κανόνες υγιεινής, όπως το πλύσιμο των χεριών πριν και μετά την τοποθέτησή του και η συχνή αντικατάστασή του. Το ταμπόν παρέχει πλήρη απορροφητικότητα και σταθερότητα και αν τοποθετηθεί σωστά δεν θα το αισθάνεστε καθόλου.

Μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής

Η γυναικεία ευαίσθητη περιοχή απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και με τα ειδικά μαντηλάκια μπορείτε να εξασφαλίσετε καθαριότητα και υγιεινή κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στην ευαίσθητη περιοχή είναι πολλά: κνησμός, φαγούρα, ουρολοίμωξη, μύκητες και άλλα. Για αυτό φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας υγρά μαντηλάκια, που καθαρίζουν την περιοχή και βοηθούν στην πρόληψη των λοιμώξεων.

Καθημερινός απαλός καθαρισμός

Για την αποφυγή ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών και τη σωστή υγιεινή, προτείνεται ο καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής. Επιλέξτε ένα απαλό καθαριστικό, ειδικό για την ευαίσθητη περιοχή, που μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του pH, χωρίς parabens που διαταράσσουν τη χλωρίδα. Χρησιμοποιείστε το καθημερινά στην ευαίσθητη περιοχή, για μια συνεχής αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Με το κατάλληλο σαπούνι θα αυξήσετε την ενυδάτωση, θα καταπραΰνετε το δέρμα και θα αποφύγετε μολύνσεις και το δυσάρεστο αίσθημα του κνησμού.

Αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής

Η αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής στο σπίτι, είναι μια σημαντική υπόθεση, αφού ανάλογα με τον τρόπου αποτρίχωσης που επιλέγετε, πρέπει να περιποιηθείτε αντίστοιχα την ευαίσθητη περιοχή σας.

Οι ταινίες αποτρίχωσης για την περιοχή του μπικίνι είναι εύκολες στη χρήση, αφήνουν το δέρμα απαλό και τα αποτελέσματα διαρκούν για εβδομάδες. Το ξυράφι είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος αποτρίχωσης λόγω της ταχύτητας και της ευκολίας που προσφέρει, για αυτό δοκιμάστε ένα γυναικείο ξυραφάκι που γλιστρά αποτελεσματικά στο δέρμα και εμποδίζει τους τραυματισμούς. Τέλος, αν επιλέξετε κρέμα αποτρίχωσης θα προσφέρετε μια μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα σας που θα διαρκέσει για ημέρες.

Οι γυναίκες δεν είναι ίδιες και κατά συνέπεια οι ανάγκες και οι απαιτήσεις τους διαφέρουν. Κάθε μια είναι μοναδική και για αυτό υπάρχει μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Back To Top
OK! Markets