Δροσερό σάντουιτς τορτίγιας με σολομό και αβοκάντο, για κάθε ώρα της ημέρας.
Υλικά:
1 Τορτίγια
30γρ Τυρί Φιλαδελφeια
10γρ Horseradish
80 γρ Καπνιστό Σολομό
80 γρ Αβοκάντο
40γρ Αγγούρι
Φύλλα μαρουλιού
Άνηθος
Εκτέλεση:
Αναμειγνύουμε το τυρί με το Horseradish και το απλώνουμε σε όλη την τορτίγια.
Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Στη μισή τορτίγια βάζουμε κατά σειρά το μαρούλι, τον σολομό, το αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες και το αβοκάντο κομμένα σε sticks.
Τυλίγουμε σε ρολό σφιχτά.