skip to Main Content
Ποικιλία τυριών και αλλαντικών για να συνοδεύσουν τη μπύρα

Όταν μαζεύεται η παρέα στο σπίτι για ποτό, για μπύρα, ή προκειμένου να παρακολουθήσουμε μαζί ένα αθλητικό ή καλλιτεχνικό γεγονός, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να προσφέρουμε από μια πλούσια ποικιλία τυριών και αλλαντικών.

Για να την ετοιμάσουμε πρέπει να αποφασίσουμε πρώτα ποια είδη τυριών και αλλαντικών θα χρησιμοποιήσουμε και με ποιες άλλες γεύσεις θα την εμπλουτίσουμε.

Εμείς θα σας προτείνουμε τυριά, αλλαντικά και άλλα συνοδευτικά που ταιριάζουν σε μια ποικιλία και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε να τα συνδυάσετε με τρόπο τέτοιο ώστε να εξισορροπούνται οι πικάντικες με τις πιο απαλές και δροσερές γεύσεις.

Τυριά

Φέτα σκληρή πικάντικη, Ροκφόρ, Γκοργονζόλα, Παρμεζάνα, Γραβιέρα, Τσένταρ, Μπρι, Κατίκι.

Αλλαντικά

Σαλάμι αέρος, Μορταδέλα, Προσούτο, Χαμόν Ιμπέρικο, Παστράμι μοσχαρίσιο, Απάκι.

Συνοδευτικά

Σταφύλια, σύκα ξερά ή χλωρά, κεράσια, αποξηραμένα δαμάσκηνα και βερίκοκα, ελιές κατά προτίμηση χωρίς το κουκούτσι, τουρσί, ψητές πιπεριές, αγγούρι και καρότο κομμένα σε μπαστουνάκια, πατάτες country, ντοματίνια, κριτσίνια, κρακεράκια, παξιμαδάκια.

Back To Top
OK! Markets