Καθένα από τα υλικά αυτής της συνταγής προσδίδουν μοναδική γεύση και άρωμα στο σύνολο. Ιδανική πρόταση για πρωινό ή βραδινό γεύμα.
Υλικά:
5 Παξιμαδάκια χαρουπιού
10 ντοματάκια κομμένα στα τρία
3 κ.σ Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ Κάπαρη
1 κ.σ Σπόρους chia
125 γρ γάλα πληρες
250 γρ φέτα
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε πολύ καλά το γάλα . Σε ένα μπολ έχουμε θρυμματίσει με το χέρι μας την φέτα , έχοντας ρίξει και λίγη ρίγανη. Μόλις ζεσταθεί το γάλα το ρίχνουμε στην φέτα και με το μπίμερ το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο το μίγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σε ένα μπώλ ρίχνουμε τα παξιμαδάκια χαρουπιού κομμένα με το χέρι , τα ντοματάκια , τους σπόρους , την κάπαρη και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μους φέτας και σερβίρουμε.