skip to Main Content
Ντάκος με χαρούπι & μους φέτας

Καθένα από τα υλικά αυτής της συνταγής προσδίδουν μοναδική γεύση και άρωμα στο σύνολο. Ιδανική πρόταση για πρωινό ή βραδινό γεύμα.

Υλικά:

5 Παξιμαδάκια χαρουπιού

10 ντοματάκια κομμένα στα τρία

3 κ.σ Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

2 κ.σ Κάπαρη

1 κ.σ Σπόρους chia

125 γρ γάλα πληρες

250 γρ φέτα

Ρίγανη

 

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε πολύ καλά το γάλα . Σε ένα μπολ έχουμε θρυμματίσει με το χέρι μας την φέτα , έχοντας ρίξει και λίγη ρίγανη. Μόλις ζεσταθεί το γάλα το ρίχνουμε στην φέτα και με το μπίμερ το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο το μίγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Σε ένα μπώλ ρίχνουμε τα παξιμαδάκια χαρουπιού κομμένα με το χέρι , τα ντοματάκια , τους σπόρους , την κάπαρη και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας μους φέτας και σερβίρουμε.

Back To Top