skip to Main Content
Αυγοσαλάτα με πατάτες βραστές

Τα αυγά είναι θρεπτικά, χορταστικά και δεν μας φορτώνουν με περιττές θερμίδες. Επιπλέον, μαγειρεύονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συνδυάζονται αρμονικά με αμέτρητα άλλα υλικά και μπορούν να αποτελέσουν μέρος του κύριου γεύματος ή του κολατσιού. Εμείς τα συνδυάσαμε με λαχανικά και τόνο και φτιάξαμε μια υπέροχη σαλάτα που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Υλικά

1 πράσινη σαλάτα

1 μικρή κονσέρβα τόνου σε νερό

2 αυγά

1 μεγάλη πατάτα βρασμένη

5 ντοματίνια

¼ κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

½ κόκκινη πιπεριά γλυκιά

Ελαιόλαδο

Λευκό ξύδι

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε κομμάτια.

Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν καλά, τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα τεμαχίζουμε στα 6.

Σε μια σαλατιέρα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το ξύδι και το ελαιόλαδο.

Back To Top